GHICEȘTE-MI ÎN PARFUM!

Hai la mulți ani!

Zilele trecute am găsit undeva un articol din acela, clasic, de genul: ”30 de lucruri pe care trebuie să le faci până la 30 de ani”. Având în vedere că doar ce m-am apropiat cu încă un an…și nici nu mi-au mai rămas foarte mulți până la vârsta cu pricina, am considerat că ar fi cazul să mă pun pe citit sfaturile internautice. M-am oprit la ”trebuie să îți găsești parfumul-semnătură”…zic, poftim? Am înteles-o p-aia cu investitul în haine de calitate, cu cardul de economii, cu cremele antirid, dar cum să-mi găsesc, măi nene, ”parfumul-semnătură”? Adică am 30 de ani la dispoziție să mă hotărăsc cum aș vrea să miros pentru tot restul vieții mele? Deci chestia asta are mai mari șanse să devină mai stresantă decât apropierea menopauzei: ce te faci, femeie, dacă nu ți-ai găsit aroma de corason în timpul acordat? Ce spune asta despre tine? Clar trebuie să fii o femelă confuză, fără scopuri concrete, fără viitor, fără….la naiba, ai trăi degeaba 30 de ani!

Și având în vedere că, la fel ca hainele sau bijuteriile, parfumul spune multe despre felul tău de a fi, să fim serioși, este oribil de plictisitor să fii într-un singur fel. Forever. Astăzi ești îndrăgostită și vrei să mirosi a inimioare, mâine ești adormită și îți dorești un parfum calm și cald, poimâine ești nevoasă și puternică, iar în weekend se întâmplă că ți-ai intrat în filmul tău de mare divă, și parcă ai vrea să miroși a Tom Ford – Black Orchid (care, cunoscătorii pot să confirme, miroase a Bugatti, iahturi de lux și aur alb).

Să fie clar: chestia asta cu parfumul-semnătură privită ca un ”must” mi se pare cea mai mare aberație promovată de beauty editori, de specialiștii în gusturi feminine și de femeile cu pretenții de mari doamne stilate. De ce ar trebui să aleg un parfum din cele 10 pe care le ador, pe care mi le- am ordonat în funcție de starea de spirit, de momentul zilei, de haine, de amintiri, de locuri…

În spiritul celor scrise mai sus, am pornit sub identitatea mea de explorator către un loc plin de arome, să îmi mai caut ceva pentru sufletelul meu complex și multilateral dezvoltat.  I-am descoperit online și când am aflat că au și magazin fizic chiar în buricul Bucureștiului, am sunat repede-repede să îmi anunț vizita ( nu este obligatoriu, dar eu țin să cred că apariția mea e mai ușor de suportat dacă o anunț din timp). Am ajuns la sediul Arome de lux într-o după amiază plină de zăpadă, iar ceaiul pe care mi l-au oferit fetele de acolo m-a setat pe mood-ul ”sniff sniff” absolut instant. Numai să vedeți rafturile pline cu bunătăți de acolo și-o să înțelegeți perfect ce doresc să vă comunic. Înafară de ceiuț, la sediu găsiți și testere, să le luați acasă, să vă cunoașteți mai bine și să vă împrieteniți.

Dacă nu sunteți din București, site-ul www.aromedelux.ro vă stă la dispoziție, iar parfumurile vor veni la voi împachetate drăguț, în doar 24 de ore. De asemenea, fetele de acolo se jură că orice nelămurire sau curiozitate trimisă pe adresa lor de email primește răspuns în doar 15 minute. Haideți să vă povestesc ce mi-a plăcut de acolo, că tot se ține Ziua lui Valentin, sau poate nu v-ați găsit nici voi parfumul-semnătură.

DKNY Be Delicious miroase frumos a măr verde și eu sincer cred că grăbește sosirea primăverii.

Chloe by Chloe e romaaantic, și feminiiin, și inimioaaare, curcubee, floricele…gata, aberez.

Chanel – Chance este deja un clasic și te transformă într-o veritabilă COCO îndrăgostită de cașmir și bomboane fine.

Iar Clinique – Happy Women este dragostea mea din liceu, care îmi amintește de notele bune de la bac și de admiterea la facultate.

Am făcut și câteva tele-poze, să arătați la băjeți din ce loc simpatic trebuie să vă colecteze cadourile (dar nici voi să nu uitați de ei – Givenchy Por Homme e sexy răăău!)

IMG_20140129_183617 IMG_20140129_184025 IMG_20140129_183743 IMG_20140129_183459 IMG_20140129_183318 IMG_20140129_183145

Anunțuri