NEBUNIILE LUI DECEMBRIE

De când eram puștoaică, blonduță, finuță și cu mucii atârnați la nas, mă fascina Crăciunul, în special, și toată luna decembrie, în general. Are de toate:

-Moș Nicolae cu dulciuri care de care mai periculoase;

-ziua mea, ziua lui tata, ziua consoartă-mii și ziua a cel puțin încă trei prieteni;

-Crăciunul;

-ziua Ștefanilor;

-Revelionul.

Zăpada încă nu a devenit enervantă, forfota orașului are ceva de poveste, iar luminițele mai schimbă puțin peisajul și dau bine în poze. Eul meu materialist, superficial și cheltuitor iese cel mai bine la suprafață în perioada asta, așa că, în timp ce mă uitam la ce cadouri să-mi mai fac, am gasit niște nebunii de hăinuțe numai bune pentru apariții excentrice, care să-l impresioneze pe Moș Crăciun (mă rog, sper că nici al vostru nu e chiar moș).

Toate sunt disponibile pe site-urile mele preferate de aruncat cu banii, Topshop, Asos și River Island. Toate trei livrează în România, comanda ajunge cam în 5 zile lucrătoare și prețul pe shipping-ul standard e cam 7 Lire/comandă (la Asos e gratis).

Deci, să vă prezint nebuniile:

BLANA FOSFORESCENTĂ – pentru că merge excelent cu gri

TOPSHOP, 85 Lire

TOPSHOP, 85 Lire

PULOVERUL PUFOS, ÎNTR-O CULOARE TURBATĂ – ca să nu te pierzi în marea de bluzițe cu reni și fulgi de nea

TOPSHOP, 85 Lire

TOPSHOP, 85 Lire

MĂNUȘILE BLĂNOASE – pentru că ești o divă friguroasă

River Island, 20 Lire

River Island, 20 Lire

PULOVERUL PINGUIN – pentru că e acum, ori niciodată

RIVER ISLAND, 45 de LIre

RIVER ISLAND, 45 de LIre

BOTINE AURITE, DIN PIELE DE ȘARPE HRĂNIT CU LAPTE DE CAPRĂ BIRMANEZĂ – de Revelion, mulți se îmbată și le umblă privirile mai mult pe podea. Trebuie să fie ceva care să la atragă atenția, să nu adoarmă.

RIVER ISLAND, 70  Lire

RIVER ISLAND, 70 Lire

ROCHIA SUPREMĂ

ASOS, 206  Euro

ASOS, 206 Euro

Și pentru că pijamalele sunt overrated….

RIVER ISLAND, 49 Euro

RIVER ISLAND, 49 Euro

ÎNCĂȚĂRI PENTRU FETE CU ATITUDINE…DE CATIFEA. Nah, ia să vă văd cum le purtați voi p-astea. Da, pot să arate bine de tot!

ASOS, 75 Euro

ASOS, 75 Euro

GEANTA-GLOBOBETEALĂ. Și, cum petrecerea nu e petrecere dacă nu te întorci și acasă cu sarmale și fursecuri, zic să le cari într-un săculeț cool, numai bun de pus în brad.

TOPSHOP, 38 Lire

TOPSHOP, 38 Lire

 FUSTA A LA HOLLYWOOD – baby, we can all rock this one!

TOPSHOP, 55 Lire

TOPSHOP, 55 Lire

Vă pupă fata!

PS: Și ca să fie treaba ca la carte, mâine seară avem invitație la bal la ELLE STYLE AWARDS 2013. ELLE România sărbătoreşte 16 ani de modă şi stil printr-un eveniment plin de strălucire. Petrecerea va avea loc la Palatul Parlamentului, pe 4 decembrie. Vor participa vedete, artişti, fotografi, fashioniste, manechine, personalităţi din mass media, cei mai în vogă designeri ai momentului, prieteni şi colaboraboratori ai revistei.  Și toată lumea va apărea pe The Fierce Banana!

Reclame