CONCURS TRANSFORMATION EVENT BY ABSOLUT – WOODKID

În 2010, Yoann Lemoine primea cinci premii la Cannes Lions Advertising Festival pentru o campanie socială, în 2011 regiza clipuri pentru Lana del Rey, Katy Perry și Taylor Swift, iar în luna martie a aceluiași an a lansat primul său EP: IRON și a început să se numească WOODKID.  Este printre singurii regizori pe care îi știu care au ajuns artiști pop și asta nu pentru că nu se descurca prea bine cu  videoclipurile…din contră, recitiți numele de mai sus și mai adăugați-i pe Rihanna și Drake. Își categorisește muzica drept „symphonic pop” și se descrie, ironic, ca fiind un muzician frustrat.

Melt_Festival_2013_-_Woodkid-6

Colecția toamnă-iarnă 2013 Dior Homme este inspirată din materialul Iron, iar legăturile sale cu lumea modei nu se vor opri aici. Primul album ”ca la carte” a apărut anul acesta și voi îl puteți asculta live pe 5 decembrie în cadrul Transformation Event by ABSOLUT (info).

Gata și cu trecerea în revistă. Să vă spun ce faceți joi…

WOODKID este special guest în cadrul Transformation Event by ABSOLUT, care va avea loc pe 5 decembrie la Romaero Băneasa, începând cu ora 21.00. Pagina de Facebook a ABSOLUT este plină de surprize și nebunii, deci cu peste 3000 de oameni attenting, cred că evenimentul acesta are toate șansele să ia fața Revelionului și altor pitreșiri de sezon.

The Fierce Banana vă trimite să vă distrați și să vă bucurați de performance-ul unui artist actual, inovator și multi-talentat. Coooon-cuuurs! Punem la bătaie 3 invitații duble la Transformation Event by ABSOLUT!

Răspundeți corect la întrebarea în bold de mai jos printr-un comment la acest articol. Comment-ul va trebui să conțină atât răspunsul corect, cât și numele vostru complet. Tragerea la sorț va avea loc Miercuri, la ora 12.00, iar numele câștigătorilor vor fi postate pe blog.

Ce alti artisti, alături de Woodkid, vor duce dimensiunile distracției către ABSOLUT în seara de 5 decembrie 2013 în cadrul Transformation Event by Absolut?

Toți participanții la acest concurs vor trebui să fie majori – cu buletinul drept dovadă!

Câștigătorii sunt:

woodkid

Aveti toate detaliile pe adresele de e-mail cu care v-ați înscris pe blog!

 

Iar pentru a fi la curent cu alte concerte, concursuri, event-uri și nebunii, dați FOLLOW bananei înfuriate ( The Fierce Banana – aicișa, mai la dreapta)

Woodkid++Romaero+Absolut+Woodkid

 -cover photo via zete.com
Reclame