ȘI, CUM STAȚI CU CAȘCAVALUL?

Sunt obsedată  de brânză (este în top trei mâncăruri preferate – pe lângă porumb și chipsuri). Nu există tip de brânză pe care nu aș fi dispusă să-l încerc, chiar dacă pute de-ți mută nasul din loc.  Pun brânză peste orice: în sandviș, peste cartofi prăjiți, peste puiul la grătar, în paste, cel puțin trei straturi pe pizza, pe chips-uri, cronțănele, ciuperci…încă puțin și-o pun și-n borș.

Dar se pare că indiferent de cât de multă brânză mănânci, nu e musai să fii expert într-ale cheese-urilor, la fel cum numărul mare de țoale din șifonier nu te face vreo divă sau vreun style icon.

Așadar, zilele trecute am găsit acest tabel pe un blog și m-am gândit că ar fi drăguț să-l împart și cu ceilalți brânzăcioși: e o schiță basic, cu ceva tips&tricks  despre cum puteți pune laolaltă un platou cu brânzeturi și să impresionați pe cine vrea mușchiul vostru cu refinamentul în gatronomie – dacă le mai povestiți și ceva despre texturi, varietăți și arome, le va sta măslina-n gât de admirație.

Pentru adevărații pasionați, recomand acest site: Fork And Bottle .

CHEESE5