TRENDURI PE CARE NU MI LE EXPLIC – PART II

Hei… dar ce ne-am mai distrat cu articolul trecut. Și cel mai cool mi s-a parut că am primit propuneri din partea voastră pentru a pune cap la cap și partea a doua din cadrul acestei minunate tentative de a stârpi monotonia din peisajul fashion cotidian. Așadar, să continuăm, zic!

6. Dresuri lycra și pantalonii scurți de blugi

Ei, asta e numero uno! Eu înțeleg că ideea de bază este să porți aceeași pereche de pantaloni scurți tot anul –  vara cu obrăjorii p-afară și iarna cu dres negru sau colorat, dar imaginea de ansamblu este – Are you a weather confused bitch?

Sau pur și simplu sunt eu prea de la țară și am rămas în urmă cu trendurile? E chiar atât de uncool să te îmbraci în funcție de vremea de afară? Nu de alta, dar cojocul de blană arată bine la sandale doar dacă ai sub picioare un covor roșu și în față multe, multe blitz-uri. Dar dacă te plimbi cu metroul de la Obor la Romană purtând blugi scurți și ciorapei arăți ca și cum ai fugit de acasă de prin iunie.

Denim-Cutoff-Shorts-With-Tights-For-Women-7

Dacă, totuși, ai niște craci superbi, care merită o expunere de cel puțin 365 de zile pe an, încearcă pantalonii scurți de piele (care vara sunt mai greu de purtat, pentru ca te…opărești):

article-0-186E097500000578-456_634x892

7. Ei, pornind de la poza de mai sus, continuăm lista cu cel mai feșăn mod de a purta poșeta – în toartă. Arătați toate ca niște ceainice de porțelan ieftin ieșite la plimbare.

Ideea e simplă – are baretă lungă, o pui pe umăr  sau pe diagonală, ca să fie mai stabilă. Dacă are baretă mică-mică, o ții ca o prințesă ce ești în suava ta mânuță.  Dacă nu ai foarte multe lucruri de cărat, dacă nu ești în situația disperată în care ai nevoie de mai multe mâini, nu ai ce căuta cu poșeta în cot. Dacă ai văzut tu pe la dive și ții morțis să ai o mână înțepenită tot timpul, se pare că bunul Cod de Purtare Corectă a Traistei ne îndeamnă să o stabilizăm cât mai aproape de încheietură – nu de alta, dar dacă îți cari toate fardurile după tine, plus ciorapi de rezervă pentru pantalonii scurți, riști să faci scurtă la lăbuță. Păi se merită?

Handbag Says About You5

8. Cerceii gigant, rotunzi și hauriți

Slide21

Întrebare de baraj – de ce ai purta 50j de grame de tinichea în ureche? Nu te face să arăți mai stilată, mai glem, cu mai mult sweg sau feșăn sens. În cel mai fericit caz îmi amintești de florăreasa de la colț, care schimbă prețul la gladiole în funcție de bijuurile clientului.

Așadar, aceste tălăngi, oricăt de spoite și de stilizate ar fi ele, au mai puțin farmec decât o pereche de șosete găurite.

Nu s-a plictisit nimeni de atâtea Wanna-be Rihannas?

9.  Creeper-șii

Pentru că sunt urâți, iar de cînd îi poartă în mod unic jumătate de oras, și-au pierdut și din atitudine, și din farmec, și din tot….sunt un fel de UGG-uri hipstero-cocălărești.

creepers

10. And guys, please, please, stop with this crap!

De ce țineți neapărat să arătați ca și cum în orice secundă mi-ați cotrobăi prin poșetă ca să-mi ciordiți fondul de ten? Mă panicați!!

Pe bune, arătați ca niște pupeze turbate.

Și bonus tip – nu mai purtați ca tonții șosete albe la pantofi negri – mai ales dacă se văd. Mai ales dacă vă suflecați pantalonii în dorința de a vă mări doza de sex appeal.

iStock_000010497129XSmall modele-tunsori-2011-baieti ms11016 tumblr_kr52utfktp1qzho72

Și, la sfărșit, ceva drăguț:

Super-simpatica tunsoare a la Karlie Kloss – pe lista mea de bunătăți de săptămâna asta. Abia aștept s-o încerc! (ps. e pentru fete, nu pentru băieți, să fie clar!)

karlie-kloss-haircut-w724 The Ninth Annual CFDA/Vogue Fashion Fund Awards - Inside Arrivals

Vă pupă fata!

Reclame